Outstanding 3M products: Tegaderm, Opticlude, Cavilon, Micropore, Transpore, Coban

Source (available in Romanian): http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/ro_RO/Healthcare-Europe/EU-Home/Products/SkinWoundCare/

Îngrijirea pielii şi a plăgilor

Gama noastră largă de produse de încredere pentru îngrijirea pielii şi a plăgilor ajută la îmbunătăţirea sănătăţii pielii şi tratarea plăgilor grave şi cronice. Aceste produse oferă soluţii eficiente din punct de vedere al costurilor şi sunt sprijinite de servicii educaţionale, sprijin profesional şi tehnic.

Tratarea plăgilor

Pansamentele cu folie 3M™ Tegaderm™ pentru plăgi au fost folosite şi testate de profesionişti din domeniul serviciilor medicale de 20 de ani. Atât pansamentul cu spumă Tegaderm, cât şi cu hidrocoloid Tegaderm pentru plăgi beneficiază de un strat de folie Tegaderm ce oferă protecţie împotriva apei, bacteriilor şi viruşilor, reducând astfel riscul infecţiei plăgilor.

Închiderea plăgilor

Produsele pentru închiderea plăgilor oferite de 3M sunt potrivite pentru tăieturi, laceraţii şi incizii chirurgicale şi asigură închiderea rapidă, eficace a plăgilor, cu rezultate cosmetice superioare.

Ocluzie oculară

Plasturii oculari ortoptici “Opticlude” oferă o soluţie confortabilă pentru strabismul şi ambliopia la copii. Aceste boli poartă numele şi de ochi semi-deschis, ochi leneş sau o privire crucişă. Purtat peste ochiul cu funcţii normale, plasturele ocular Opticlude încurajează ochiul mai slab să îşi dezvolte funcţiile.

Protecţii pentru piele

Gama noastră de produse pentru protecţia pielii Cavilon include filmul fără înţepături 3M™ Cavilon™ pentru tratamentul fără dureri al pielii inflamate sau exfoliată şi Crema cu efect îndelungat 3M™ Cavilon™ pentru hidratarea pielii uscate şi prevenirea exfolierii pielii. Cavilon este folosit în general pentru îngrijirea orificiilor, continenţelor şi plăgilor.

Terapia I.V.

Pansamentele I.V. 3M™ Tegaderm™ oferă simplitate în aplicarea I.V., siguranţa fixării intravenoase şi protecţia locului, toate fiind sprijinite prin dovezi clinice. Caracteristicile acestora se asigură că respectiva canulă nu se mişcă, reducând astfel riscul flebitei, precum şi disconfortul pacientului. Pansamentele noastre CHG Tegaderm™ sunt create special pentru a reduce flora pielii.

Benzi şi pansamente chirurgicale

Vă oferim o gamă largă de benzi chirurgicale hipoalergice, adezive pentru a vă ajuta în provocările de fiecare zi legate de pansamente; de la banda chirurgicală 3M™ Micropore™ pentru piele fragilă la banda chirurgicală albă 3M™ Transpore™ White pentru o prindere mai puternică pe piele transpirată, umedă sau uscată.
Sistemul unic compresiv cu strat dublu Coban este creat pentru un tratament eficace al ulcerelor venoase de gambă şi afecţiunilor conexe asemenea edemului gambei. Pentru un bandaj compresiv, pansamentul luxaţiilor, întinderilor şi controlul edemului, există pansamentul auto-adeziv Coban, potrivit şi pentru asigurarea pansamentelor şi dispozitivelor.

Tag-uri: