Cel de-al doilea curs din cadrul Polytech by ThreePharm Academy

123

Cel de-al doilea curs din cadrul Polytech by ThreePharm Academy s-a desfăşurat  în perioada 11-12 octombrie 2016, în Clinica Zetta din Bucuresti.Cursul s-a adresat tinerilor medici specialişti şi rezidenti, având ca scop întelegerea tehnicilor de măsurare, alegerea şi utilizarea unui implant mamar cu înveliş din poliuretan.

img_5320

Prima zi a cursului a început cu prelegerile susţinute de domnul doctor Dragoş Zamfirescu, prezentând detalii despre experienta personală legată de implantul mamar.

 

 

img_5348

Prezentă la curs a fost şi Liz Bradwell – product specialist EMEA, Polytech Health&Aesthetics care a oferit cursanţilor oportunitatea de a afla detalii despre istoria brandului Polytech şi despre gama variată de implanturi din portofoliul companiei.

 

 

img_5386

Domnul doctor Bogdan Măciuceanu a prezentat avantajele şi caracteristicile implanturilor mamare Microthane.

Cursanţii au avut ocazia să observe live un consult pre-operator (măsurători şi selectia implantului) efectuat de domnul doctor Dragoş Zamfirescu.

În cea de-a doua zi a cursului au avut loc două demonstraţii intraoperatorii transmise live în sala de curs. Primul caz prezentat a fost o augmentare mamară, la care s-a utilizat un implant mamar Replicon Microthane –  high projection

Cel de-al doilea caz prezentat a fost o mastectomie bilaterală profilatică la care s-a utilizat un implant mamar Replicon Microthane – high projection.

Tag-uri: